Avís legal i condicions d’ús d’Barcelonafotoantic.com

El fet d’accedir i de navegar a www.barcelonafotoantic.com així com l’ús del seus continguts suposa l’acceptació per part del visitant de las següents condicions d’ ús:

Els drets de la propietat Intel·lectual de la pàgina web www.barcelonafotoantic.com, el seu codi de disseny, estructura de navegació, base de dades i els diferents elements que en ella s’hi troben pertanyen a www.barcelonafotoantic.com i es a qui corresponen els drets de divulgació, comunicació etc.

Queda advertit : Que cap dels continguts relacionats amb la web barcelonafotoantic.com es podrà modificar en manera alguna. Cap fotografia, icona i/o text de la web www.barcelonafotoantic.com serà utilitzat, divulgat, copiat o distribuït sense autorització de la propietat i gestors de la web.

La propietat i els gestors de la web es reserven la facultat, en qualsevol moment, de fer modificacions i/o actualitzacions de la informació continguda en la web i de la configuració i presentació de la mateixa, las condicions d’accés, així com de la possible inclusió de publicitat. La propietat i els gestors de la web no es fan responsables de la utilització dolenta i/o fraudulenta del contingut del portal i l` usuari no eliminarà, ocultarà ni alterarà els avisos legals que es mostren en aquesta web atenint-se , en cas d’incompliment, a les conseqüències legals pertinents.