¿Per qué?

www.barcelonafotoantic.com neix com un projecte personal i solidari de Mercè i Mónica Miquel i Abella per a donar a conèixer l’arxiu fotogràfic del nostre pare.

  La mirada d’en Joan Miquel-Quintilla, gran aficionat a la fotografia, va immortalitzar  sentiments i vivències de la gent, moments que son un manifest gràfic d’una època. Aquestes fotos son un retrobament amb el nostre passat, un testimoni més del que foren els anys des de la post-Guerra Civil espanyola fins l’esdeveniment de la democràcia.

Aquest projecte pretén assolir, gracies a la solidaritat de qui s’interessi per aquestes fotografies, fons que ajudin a la investigació mèdica, a la que el nostre pare hi va dedicar tota la vida com a científic i, en conseqüència poder millorar la qualitat de vida de les persones.

Hem decidit dedicar quest projecte solidari a l’Obra Social de Sant Joan de Deu , https://solidaritat.santjoandedeu.org/ca perquè fan un extraordinari treball d’ investigació biomèdica, de cooperació internacional , a més de millorar la qualitat de vida de les persones ateses als seus centres, repartits en totes les comunitats autònomes, on atenen a  infància hospitalitzada, persones en risc d’exclusió social, persones sense sostre, persones amb algun trastorn de salut mental, o discapacitat intel·lectual, persones en situació de dependència...

 www.barcelonafotoantic.com demana un donatiu mínim de 6€ per fotografía, (arxiu en format a escollir) que aniran directament,  mitjançant un ingrés o transferència,  al compte de l’Obra Social de Sant Joan de Déu IBAN  ES91 2100 3887 0002 0000 5508.

En el concepte de l’ingrés s’ha d’indicar el nom de qui fa l’ingrés o transferència i  la paraula “BARCELONAFOTOANTIC”. Si es vol un certificat d’aquesta donació, posteriorment envieu un e-mail  a ObraSocial@solidaridadsjd.org amb la copia de l’ingrés i les vostres dades fiscals.

Aquest projecte  www.barcelonafotoantic.com  està autofinançat per Mercè i Mònica Miquel i Abella i no ha tingut cap mena d’ajut, patrocinadors o subvencions, ni per a  la digitalització de les fotografies, ni en el disseny, confecció i manteniment de la pàgina web.

www.barcelonafotoantic.com  NO es una plataforma de  venda “on line” de fotografies antigues, perquè, de la nostra banda, es trameten sense cost els arxius/fotos demanats  i com projecte solidari únicament  es demana un donatiu per a l’ Obra Social de Sant Joan de Déu.